Om Ljuvliga ting

Ljuvliga ting drivs av Magdalena Anderås som också arbetar med webb och sociala medier. För ungefär tio år sen började jag göra smycken, mest till mig själv och för att ge bort i present men också på beställning från vänner och bekanta. När jag hade gjort mina första bild- och textsmycken kände jag att jag hittat helt rätt. Att kombinera mitt intresse för layout och bild med smyckestillverkningen är väldigt kul. Förutom bildsmycken gör jag örhängen, armband, halsband och ringar och har gjort smycken för vardag såväl som för fest och bröllop. Du får gärna komma med egna idéer och önskemål så ska jag göra allt för att du ska få ditt smycke som du vill ha det. Du som planerar bröllop kanske letar efter en tiara, en krona eller andra brudsmycken. Jag hjälper dig gärna att göra ett unikt smycke till din stora dag.

Mina text- och bildsmycken finns också att köpa i söta butiken Sockerklaras i Sävsjö och i mysiga Frenillas bod i Skirö.

Vill du bli återförsäljare för Ljuvliga ting? Jag söker efter fler butiker som vill sälja mina smycken. Välkommen att kontakta mig på magdalena@ljuvligating.se eller 0735 45 33 33.