Välj en sida
De senaste dagarna har jag förberett för julmarknad på Hjälmsbodarna och idag var det dags. Där såldes bland annat dörrkransar och annat i mossa, fårskinn, tovade tofflor, raggsockar, goda kryddor, betongprydnader och fat och så kunde man fika goda våfflor. Mysigt men julstämningen har inte riktigt landat än ändå, det är alldeles för tidigt. När mörkret föll och bara elden i den gamla smedjan och en upplyst gran spred ljus kände jag lite, lite julstämning. Imorgon är jag där igen mellan 12 och 17. Välkommen om du kör längs med riksväg 30 imorgon, ca 1 mil norr om Lammhult :)
Det har varit väldigt kul att förbereda och göra nytt inför den här helgen och nu är förrådet ordentligt påfyllt inför julen. Vill du beställa julklappar av mig går det bra ända fram till den 16 december för att jag ska hinna göra och skicka så att de verkligen kommer fram innan julhelgen.
Mina bildsmycken på julmarknad hos Hjälmsbodarna

via Instagram http://instagram.com/p/gN6JcmoU1J/