BILDSMYCKEN

Smycken med färdig text eller bild

Halsband: 200 kr
Ring: 90 kr
Örhängen: 70 kr
Nyckelring: 90 kr

Smycken med egen text eller bild

För dig som vill ha dina barns namn, en dikt, tänkvärda ord, citat eller någon annan personlig text på ditt smycke. Det är också möjligt att önska andra motiv eller låta din egen bild bli ett smycke.

Halsband: 240 kr
Ring: 130 kr
Örhängen: 110 kr
Nyckelring: 130 kr

Leveranstid

Det tar ungefär 7 dagar att tillverka och skicka din beställning.

Frakt

Frakt inom Sverige ingår i priset. Till övriga Norden är frakten 20 kr.

Bra att veta

Ramar och kedja finns i ljus silverfärg (silverpläterat), antiksilver, bronsfärg, koppar och svart. Ramen är rejäl, mäter 2,5 cm i diameter och har en mönstrad baksida.

Kulkedjorna är ca 80 cm långa. Meddela om du vill ha en kortare kedja och gärna vilken längd du önskar.

För alla mina smycken gäller skötselrådet att undvika fukt och kemikalier som finns i parfym, smink och krämer. Sätt på dig smycket först när produkterna absorberats av huden och träna, duscha och diska utan smycket på dig. Bilden i bildsmycket är också känslig mot fukt och undvik att blöta ner framförallt ringar med bild. Förvara inte smycket i badrummet utan i en påse åtskilt från andra smycken.

 

Så beställer och betalar du

Beställ genom att skicka ett mail till magdalena@ljuvligating.se eller fyll i formuläret nedan. Betala med swish, förskottsbetalning eller kortbetalning via PayPal. Bor du i närheten av Sävsjö går det också bra att hämta smycket hos mig.